Pazartesi, Kasım 16, 2009

Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırdı!


Memleket spor komünitesi iyice komik hal almaya başladı. Dün akşam üzeri oynanan TBL Derbisi (GSCC-FBÜ) yine çapulculuğun, rezaletin, vandallığın basketbol sahasına yansımış haliydi. Maç esnasını bir kenara bırakıyorum... Ancak maç sonunda GSCC yöneticileri, FBÜ yöneticileri ve taraftar grupları s.çtıklarını bir de sıvamaya kalktılar. 

Özellikle halk arasında angut.com tabir edilen antu.com giriş görseli tartışma yaratacak cinsten. GSCC taraftarlarına mesajları kısa ve net: Hayvan Sürüsü ... Antu.com editorleri geçtiğimiz yıl oynanan FBÜ-Efes Pilsen final serisinde asıl hayvan sürüsünü görmüştür (görmeyenler buraya baksın), görmedilerse son oynana dünya derbisi El-Sikko'yu bir daha izlesinler, hakemin kafasını yaranlara baksınlar. Tam da başlıkta ki atasözü gerçekleşti.


Yukarıda ki sarışın fenerli GSCC tribünlerine fantezilerinden bahsediyor ve olaylar sporculara fiziksel temasa kadar varıyor.

İşin komik tarafı FBÜ yöneticisi can güvenlikleri sağlanmadıkları sürece maça devam etmeyeceklerini bunun da bir ilk olduğunun beyanatını öğünerek verirken, GSÜ yöneticisi olayların çok da önemsenmemesi gerektiğini, geçtiğimiz yıl FBÜ maçında çok daha fazlasının yaşandığından dem vuruyor.

Yine aynı hikaye...Kimse şapkayı önüne koymuyor, dev rekabet, dünya derbisi birden el-sikko oluveriyor. Sonra da kızıyorlar nasıl el-sikko dermişiz... Sorarım size sizin aranızdaki rekabet el-sikko değilse nedir?

Konuyu toparlamak gerekirse b.kun olduğu yerden sinek eksik olmuyor. Bu 2 güzide kulübün çapsız yöneticilerinin, vandal taraftartarlarının, her maç çıkan olayların, kindarlığın, Türk Sporu'nun üzerine karabasan gibi çökmüş lobilerinin, yayıncı kuruluşlarının ve yandaş medyalarının eseri olan bu pisliği temizlemeleri gerekiyor. Hem de bir an önce ...

Ha Beşiktaş mı dediniz? O da kendi pisliğini temizleme derdinde...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !