Çarşamba, Kasım 04, 2009

Koy Trabzona... Koy Kanaryaya ...

Büyük umutlarla gittiğimiz Wolfburg maçından büyük bir hüsranla ayrıldık...

Bu maç gecesini; yağan uğursuz yağmur, yürüyerek oynamaya çalışan futbolcular, maç içinde ivme kazanan takımın potansiyeli en yüksek oyuncusunu oyundan alarak hüsrana davetiye çıkaran hocası, maçı çok etkilemese de çapsız hakemi nedeni ile unutmayacağım.

Ama beni utandıran ve hemen unutmak istediğim unsur tribünlerdi... Aslında maça iyi başladık tribün olarak, takıma destek tamdı, rakibi boğuyorduk ama sadece 7 dk sürdü. Wolfsburg hemen dengeyi sağladı ve takımın basiretsizliği tribünlere sıçradı. Tam tersi olmalıydı aslında, tribün takımı itmeliydi. Ama tribün sahada en ufak bir kıvılcım göremediği için olsa gerek konsantre değildi. Sonra da saçmalamaya başladı...

"Yeter YD" tezahuratı ile yeterince dikkat çekildiğini düşünüyorum. Ama haklıyken haksız duruma düşmek de buna denir sanırım: Beşiktaş başkanına .iktir çekmek ya da şerefsiz demek biz tribününlerin haddi değildir. "Yeter" de sabaha kadar ya da fenere başkan olması için akıl ver, kimse laf etmez... Vandallık bununla kaldi mi? Hayır !!!

İnönü de bir çok kere rakip takım alkışlanmıştır. Ama ilk defa rakip takım adına tempo tutulduğunu gördüm. Üstelik bunu yapan ÇBF olarak bizlerin de kombine sahibi olduğu Kapalı Tribün!!! Hatta Wolfsburg'lu oyuncular tribünlere formalarını attılarki Thulandra burada yazdı! Sonra da formayı alan arkadaşlar bir de dayak yeme olayına maruz kaldılar. Ne yaman bir çelişki???
Beşiktaş 2nci golü yediğinde tribünler hep bir ağızdan Koy Trabzon'a Koy Kanaryaya diye bağırıyordu. Haklılardı ... Bu takım ancak ve ancak onlara koyabilirdi.

Kısaca Beşiktaş'a CL bir boy büyük geldi.

3 yorum:

  1. YD, taraftara orospu çocukları diyebiliyor ama taraftar siktir ol git diyemiyor ne yaman çelişki.

    YanıtlaSil
  2. Her ne kadar küfür etmek güzel birşey olmasa da sabrında bir sonu var.Haftalardır demirörene yeter deniliyor ama kendisi hiç oralı değil.Ayrıca başkanlık makamına küfredilmez diyenlere de Türkiye başbakına yapılmış küfürlü bir tezahüratımız olduğunu da hatırlatırım ( O zaman nerdeydiniz?? )

    YanıtlaSil
  3. yorum yazan arkadaslar tesekkurler. ancak ben baskana kufur etmenin bir dik durus oldugunu dusunmuyorum. sadece kendimizi kandiriyoruz. tribün kulubu destekler / desteklemez ama baskani kongre secer. yeni baskana -kimse artik- temennilerimizi anlatan tezahuratlar yapsak yakisir bize, ya da fener macindan once protesto yuruyusu yapsak yakisir ustelik en ala kufurden de fazla can acitir.

    YanıtlaSil

yardır ama küfürsüz !