Çarşamba, Kasım 04, 2009

Duruşunu Kaybetmek




Maç kazanılır maç kaybedilir. Bu ne kaybedeceğimiz son maçtır ne de Avrupa'da ya da ligde son havlu atışımız olur. Önemli olan, sevdiğin takımın taraftarı olarak, üzerinde forma ile stada gitmek ve orada galibiyet sevincini-yenilginin hüznünü adam gibi yaşamaktır..

Dün maç sırasında, futolcularımız ıslıklandı, başkana küfür edildi, kendi oyuncuna pet şişe su atıldı, çekirdek paketi atıldı. Ya bir durun ya neler oluyor. Olayı kör bulduğunu öpere getirmeyelim. Yönetime olan kızgınlık ile futbolculara-formaya tavır almayalım.

Bu olaylarda, bana göre en az suçlu olan taraf futbolculardır. Yetenekleri kısıtlı olan oyunculardan sizler C.Ronaldo ya da Messi gibi oynamasını bekleyemezsiniz. Uğur İnceman'a edilmeyen laf kalmadı. Uğur İnceman dediğimiz adam bize Manisa'dan gelmiş, iyi niyeti ve kapasitesi oranında oynayan bir adam. Takımın ilk 11 oyuncusu değil rotasyonun bir parçası. Ya da Ekrem Dağ; sahadaki var oluş sebebi tamamen çalışkanlığı ve hırsı. Bu sayede forma buluyor ve oynuyor.

Elimizdeki kadromuz bu maalesef. Ve bu kadro ligin şampiyonluk yarışında aktif oyunculardan biri olacak yine. Yarın bir gün İnönüde yensende yenilsende diye bağırsak kim inanır ki bütün bu olaylardan sonra.


Maçlar, kupalar kazanılır kaybedilir. Baki olan ise büyüklüğünü ve duruşunu kaybetmemek. 2000'den beri camia olarak yaşadığımız bu kötü dönüşümde katkıda olan herkesin allah cezasını versin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !