Salı, Kasım 03, 2009

Kurt Avı


Anlamsız bir fikstür ile lige başladık. Hepimizin korkusu ilk 3 maçtan 0 puan ile çıkmakdı. Fakat Almanya'dan gelen bir puan bizim için kan yaptı. Hem Wolfsburg kopup ayrılmadı bizden hem de iç saha maçı ile avantajlı duruma geçip altımıza alabiliriz.

Bu akşam satranç maçı gibi bir maç olacak. Mustafa Hoca'nın formu son haftalarda çok yüksek. Bu maçtada yerinde müdahaleler ile maçın gidişatına yön verecektir diye düşünüyorum.

Maç bir fiziksel ve psikolojik savaş halinde geçecek. Maç içerisinde hem takımın hem de tribünlerin bir sn bile maçtan kopmaması gerekiyor. Allahtan maç hafta içi bu yüzden tribünde cok da fazla alkollü olamıcaz:))

Maç kadrosu tahminime gelince de:

Rüştü
İ.Kaş Sivok Ferrari İ. Üzülmez
Ekrem Fink Fabian
Serdar Bobo Tabata

Gibi bir diziliş bekliyorum. Bu maç özelinde; Bobo ve Tabata bence kilidi açacak oyuncularımız olacaktır. Bobo her şampiyonlar ligi maçında çok iyi futbol oynadı. Bugün de aynı başarıyı bekliyorum. Tek çekindiğim nokta ise, ilk maçın ilk yarısında olduğu gibi Ekrem'in yerin kaybetmesi ve de İ.Kaş kanadından açık verme riskimizin olması.

Akşam önce kazanda biralarımızı içip devamında da kapalı altda yerimizi alacağız. Ve de var gücümüzle bağırıp coşacagız. Tahminim maçı alacağız gibime geliyor...

Skor tahmini de vereyim. 2-0 alırız. Bir Bobo bir de Tabata yazar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !