Pazar, Kasım 01, 2009

Mustafa Hoca'nın Büyüklüğü




Kim ne derse desin, isteyen ballı desin isteyen tavşancı. Mustafa Hoca'nın göreve geldiğinden beri yaptığı o kadar doğru şey var ki.
Göreve geldiğinden beri camiaya sürekli pozitif enerji veriyor. Herkesi rasyonel davranmaya davet ediyor ve ani duygusal çıkışlar yerine akil davranmayı tavsiye ediyor.
Ama gerektiği anda da; hem basına hem de futbol federasyonuna gerekli ayarları veriyor. Dünkü maçtan sonraki demeçleri ve gözlerinin çakmak çakmak yanarak hesap sorması bence çok güzeldi.

Camia olarak kongreye kitlendiğimiz bir dönemde; takımımızın başında bu kadar sakin ve de yapıcı bir hocamızın varlığı bizi şampiyonluk yarışında tutuyor. Bakmayın siz basının atış tutuşlarına, devre arasına kadar bu şekilde gidersek her halükarda biz bu yarışın içinde kalırız. Üst üste aldığımız galibeyetler, tekrar kazanma alışkanlığımızı kazandığımızın ifadesidir.

Bu sene de basın el birliği ile az gol atmamızı diline sakız ettiler. Etsin varsınlar, gecen sene de tek derbi kazanarak ŞAMPİYON olmuştuk. Bundan sonraki her macımızı da 1-0 kazanıp şampiyon olacagız:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !