Perşembe, Ekim 22, 2009

Maradona der ki: 'Sus ve Yalamaya Devam Et!'

FIFA ile Maradona'nın arası pek yok anlaşılan. Daha önce 'Yılın Futbolcusu' yarışmasında oyunu -sadece vatandaşı olduğu için- Messi'ye verememesinin ardından gider yapmıştı. Bugün duydum ki FIFA kendisi hakkında soruşturma başlatmış. Nedeni de 1-0 kazandıkları ve WC şanslarını devam ettirebildikleri Uruguay maçından sonra yaptığı basın toplantısındaki Arjantin medyasına yönelik sözleri:

- Bu takıma inanmayanlar ve bana hiçbirşeymişim gibi davrananlar -buradaki bayanlardan özür dilerim ama- Susun ve yalamaya devam edin!

Aldığı tepkiler üzerine taraftarlarından özür dileyen ancak her hafta TV'lerden kendisini ve takımını eleştirenlerden, oyuncuları ve kendisi hakkında hikayeler uyduranlardan özür dilemeyeceğini açıklayan Maradona, aşağıdaki videoda sözden kutsal birşey varsa o da eylemdir lafına ithafen olsa gerek bu sözlerinin muhatablarına ders de vermiş.




Konuyu aslında buradan bizim medyaya bağlayacaktım ama sonra aklıma YD'nin Telegol'de Ahmet Çakar'ın armut armut konuşmasına 'Sen küçük Ahmet'le maça çık!' demesi aklıma geldi nereden geldiyse...

Üzerime bir hüzün çöktü ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !