Cumartesi, Ekim 31, 2009

İsmail Köybaşı ile Umuda Yolculuk!

İsmail Köybaşı çok başarılı bir maç çıkardı. Abisi Üzülmez'i tamamen kulubeye göndereceği zamanlar da yakın. Takımını atağa çıkardı, çok şık bir gol attı ve maç boyu savunmada Yusuf abisine koltuk çıktı. Sol bek mevkii emin ellerde, yanında Sivok ve Ferrari'den savunmayı da öğrenince komplike bir futbolcu olacaktır.

Mustafa Hoca maç sonunda Federasyon'a sitem etti. Yerden göğe kadar haklıydı. Geçtiğimiz yıl da Kulubün Başkanı'nın yapması gereken işleri ve açıklamaları yapıyordu bu yıl da başladı. Çifte standart ve eyyam futbolun iliklerine işlemiş. O da biliyor... Şu açıklamayı yaptı:

- " Salı günü oynayacağımız maç sadece Beşiktaş`ın maçı değil tüm Türkiye`nin maçı. Biz tüm bu yapılanlara karşı o maçı kazanacağız."

İnşallah !

Ama maç boyu organize atak yazıyla 'bir'. İLeri üçlü tam bir felaket. Ernst atağa kalkarsa takım atağa kalkıyor, Ernst'e kadar herşey tamam ama Ernst'den sonra takım sahada yok sanki. Nobre tam bir karadelik gibi tüm topları emdi. Tello ve Yusuf maç çıkışında pişpirik oynamaya giderler artık. Şu takımda Ernst'in oynadığını, Fink'in oynadığını bir kaç topçu daha oynasın, takımın ritmi değişir.

Sahada Aydın Karabulut'u renkli formasının içinde görünce de içim sızladı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !