Pazar, Nisan 25, 2010

İTALYA'DAN HAKEM DEĞİL SAVCI İSTİYORUZ

Çok sığ tepki vermişiz, yesinler! Göte göt demeyelim de içimize mi atalım? Bu taraftar o tribünü pankartlarla da şelendirmesini bilirdi ama sadece tek bir pankart açılabildi koskoca Şeref Bey stadında, hiç bir pankartın içeri girmesine izin verilmedi. Sadece başlıktaki ifadeyi içeren bir pankart, o da 2 dakikalığına kapalıdaki setin hemen altına açıldı.
Gözümüzün önünde küçücük bir pankartı açmaya çalışan taraftarlara (ki pankartta zararlı birşey yazmıyordu gördüğüm kadarıyla) pankartın ne dediğine bakmadan güvenlikçiler tarafından yapılan muameleyi görmeliydi "çok sığ tepki yapıldı" diyenler. Böyle diyene tepki gösteresim geliyor, az bile yaptık diyesim geliyor, hani az da yapmadık ama :)
Mustafa Denizli'nin maç sonrası konuşmasını dinledim, "küfür ve muhtelif olaylar hakkı yenen her takımın stadında oluyor, gayet normaldir, hak yemesinler, yoksa toplum psikolojisine hakim olamazsın" mealinde söyledikleriyle, maç öncesi kendisine yapılan jestin hakkını verdi. Tabii Denizli'ye yapılan tezahürattaki talebimiz geçerli, korkak oynatmasın takımı, yoksa yılbaşını zor görür takımın başında, kanmasın bugünlere.

Kısaca: "iyisiyle kötüsüyle bu sezon bitti, canın sağolsun Denizli, bu taraftar hep arkanda, seneye korkak oynatma"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !