Perşembe, Şubat 04, 2010

Niğdespor'dan Büyük Hamle!

Türkiye A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın unutulmaz kalecilerinden Hayrettin Demirbaş, 47 yaşında tekrar yeşil sahalara döndü. Futbolu bıraktıktan sonra kaleci antrenörü olarak çalışan Hayrettin, 51 Niğdespor'da oynamaya başladı.

CHA’nın haberine göre, Hayrettin'in, 3. Lig'e çıkmak için mücadele veren Niğdespor'a transferinde, Acun Ilıcalı'nın "Devler Ligi" adlı televizyon programında yayınlanan maçlar önemli rol oynadı. Bu kararı vermesinde 51 Niğdespor Başkanı İdris Turgut ve Teknik Direktör Cevdet Sancaklı'nın etkili olduğunu söyleyen Demirbaş, şöyle devam etti:

"Cevdet hoca kaleci bulamayınca, 'Sen benim eski arkadaşımsın. Rahat oynarsın.' dedi. Ben zaten her gün sporun içindeyim, tenis oynuyorum. Gençlere örnek olur düşüncesiyle teklifi kabul ettim. Bu yaşta bu mutluluğu yaşamak çok güzel."

Yeni takımıyla 10 gündür Antalya'da kampta olan Hayrettin, bu ay Niğde'de iki maça çıkacak. Bunları kazandıkları takdirde takım olarak 3. Lig'e yükselme mücadelesine katılacaklar.

Hayrettin Demirbaş, Galatasaray’da iki defa lig şampiyonluğu yaşamış, daha sonra Vanspor, Zeytinburnu ve Ağrıspor'da top koşturmuştu.

kaynak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !