Salı, Şubat 09, 2010

Beşiktaş'ın Çocuğu Messi


Bloğumuzun sponsorluğu altında Barcelonaya gidecek olan arkadaşımız Nou Camp stadında tüm dünyayı şaşırtacak bir eylem hazırlığındadır.
Grup olarak yaptıracağımız 2 metreye 1 metrelik "Beşiktaş'ın Çoçuğu Messi" pankartını tüm dünyanın gözü önünde açacaktır.

Bu pankartdan sonra, Messi'nin boş mukaveleye imza atarak çubuklu forma ile imza atacağını düşünüyoruz...

Eylemlerimiz devam edecek...

10 yorum:

  1. koskoca messi ve anrinin uzerindeki formada cola turka olacak degil ya :)

    YanıtlaSil
  2. neden olmasın?

    YanıtlaSil
  3. neden olsun? hatta nasil olsun?

    YanıtlaSil
  4. Eski günlerdeki Beşiktaşımız olsun diye Beko. Sanki gögüs reklamı değişince başladı herşey siyaha dönmeye gibime geliyor bazen

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle katılıyorum.. Ne zaman ki bu takımın göğüs reklamı değişti, o günden beri kara bulutlar üzerimizden eksik olmadı. Uğursuz Cola Turka.. Ülker gitsin Fenere yatırsın bütün sponsorluk paralarını..

    YanıtlaSil
  6. @factotum
    parayı veren olur bu iş sponsorluk yani duygusala bağlamanın alemi yok.reklam olmasını anlarım da şirket seçme neymiş.

    YanıtlaSil
  7. işin duygusal tarafında değilim de sirtina sosyal sorumluluk adina ucretsiz mehmetcik vakfi reklami olan bir kulup gogus reklamini secme sansina sahiptir diye dusunuyorum :) tabi karari YD verince insan dusunecegini de dusunemiyor. son olarak messi ve anri cubukluyu giydiler de biz cola turkayi mi tartisiyoruz allahin adsizlari. olacaksa beko olsun o ayri.

    YanıtlaSil
  8. Kontracavcav blog oldu olalı şunca yorum girilen kayıt olmadı ama onda da muhabbet (kılıçlar açıkça çekilmese de) "sponsorun yeşili olur mu olmaz mı?" sorunsalı. EH BE!
    Biri de çıkıp dememiş ki biz bu yönetime Messi sipariş etsek bize Abidal alır gelirler Barcelona'dan.

    YanıtlaSil
  9. Cola Turka, işletmecilik açısından başarılı bulduğum uluslararası bir firma olan Ülker'in belki de en yerel markası. Sonuçtu yurtdışında market raflarında Ülker ürünü gördüğünde sevinen birisiyim, Türk Malı ULAN!! Bu açıdan bakınca Ülker'in her sene bir şekilde CL ya da UEFA liginde temsil edilen bir takımın göğüs reklamını Cola Turka olarak tercih ederken hata yaptığını siz de düşünmüyor musunuz?

    YanıtlaSil

yardır ama küfürsüz !