Pazartesi, Şubat 01, 2010

Beşiktaş Kimin Takımı?

Beşiktaş tarihinin en kalabalık ve ben gördüklerim arasında en kritik kongresinde kazanan Demirören kaybeden Beşiktaş oldu. Kazanan kongre üyelerinin çoğunluğu, kaybeden taraftar oldu. Bana göre siyah kazandı, beyazı tüketti... Tribün liderleri kazandı ama "bağırsanıza lan" diye analarına sövdükleri taraftar kazanamadı, kaybetti (yine).


Kongreden saatler öncesine kadar ne kadar bağımlı-bağımsız internet platformu varsa tamamına yakınında kimse Demirören'i istemiyor, gönülsüz de olsa Aksu'yu destekliyordu. Hatırı sayılı web sitelerinden duyurular yapıldı camianın "önde gelenleri"ne, bu duruma kayıtsız kalmayın diye. Kalmadılar sağolsunlar. Keşke kayıtsız kalsalardı da umutlanıp utanmasaydık!

Tabi ki durumdan utanıyor olmam takımı desteklememem anlamına gelmiyor, tabi ki kalbimiz arma için atacak yine... Sadece bir kaç karar aldım, digiturk iptal, seneye kombine alınmayacak, forma ya da ürün alınmayacak fakat kongre üyesi olabilmek için şartlar zorlanacak!

Bu yönetim neyi iyi yaptı da kongre onlara yeniden transfer yetkisi, yeniden stad projesi ve yeniden Beşiktaş'ı yönetme imkanı verdi anlayabilmiş değilim. Demek oluyor ki Beşiktaş halkın takımı değilmiş, öyle bilirdik dünden önce... Milyonlarla ölçülen camia adına Beşiktaş'ın geleceğine etki eden isim sayısı 5 bin... Onlar da şaibeli... Körler sağırlar birbirini ağırladı... Yazıklar olsun!!!

Murat Aksu ve ekibi kimsenin cesaret edemediğini yaptı ve kongreye kalite kattı. Hepsine teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !