Cumartesi, Ağustos 29, 2009

Beşiktaş umut verdi (mi)!

Sonunda mabeddeyiz...

Kapalı şahane... Arkadaşlar çalışmışlar, süper flamalar hazırlamışlar, ellerine emeklerine sağlık...


Gaziantep'den alınan Tabata hayırlı olsun camiaya... Çarşı konuya temkinli yaklaşıyor:

"8 milyon yuro
Bayılmışız sana
Fenere koymazsan
Koyarız .mına"

Önce GS'nin, sonra FB'nin hatrı soruluyor ve maç başlıyor. Stadın büyük çoğunluğu dolu ama iftar vaktine denk gelmesi ve nedense cuma gününe abone edilmemiz göz ardı edilmemeli.

Maçın hemen başında sezonun en erken golünü yiyecektik ki Hakan Arıkan güzel kurtardı. Bu saniyeden sonra son düdüğe kadar G.Antep'in bir iki pozisyonu -Beto ve Murat Ceylan ile-dışında tehlike yoktu. Hakan ve Ferrari başta olmak üzere defans iyi oynadı. İbrahim Kaş ilk 11deydi ancak biraz sırıttı. Ofansif anlamda takıma çok desteği de yoktu. İsmail bir kaç kere soldan bindirdi ama beklentilerin altında kaldı bu maçta. Ama inanıyoruz kendisine.

Holosko çok etkisizdi, bir gol ofsayt nedeni ile iptal edilmesine karşın belki 5 tane önemli top ezdi. Kulakları çınlamıştır. Nihat olur olmaz toplara burnunu soktu ama o Beşiktaş'ın çocuğu, kim olduğunu biz biliyoruz Cech biliyor, darısı Van Der Saar'a... Bir topu direkten döndü ve çok hareketliydi. Daha da iyi olacaktır.

Ernst'e denecek birşey yok. 2 şutu var çok sıkı. Fink görevini yaptı. Bu maçta Ernst'in gerisinde oynadı. Maçın sivrileni ise Serdar Özkan'dı. Oyundan çıkana kadar soldan ve sağdan takımı atağa taşıdı. Umarım performansını arttırarak devam eder.

Takım 10'dan fazla pozisyon buldu ama topu içeri dürtemedi bizim topçular. GS maçı artık çok daha önemli. En azından CL için de iyi bir dış maç provası olacaktır.

Takım TSL'de 4. maçında umut verdi. Sakatların dönmesi ve Tabata ile daha da iyi olacaktır. Sabretmek lazım, beklemek lazım.
-.-

Fulya BJK Süleyman Seba Kompleksi
Beşiktaş-Gaziantep maçına giderken...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !