Cuma, Ocak 28, 2011

Püf Noktaları


Maçtan önce aç karnına votka-vişne suyu içilmeyecek. Yoksa 3 subardağı ile güzel olunuyormuş:)

Meteorolojiye güvenilmeyecekmiş. Günlerce dediler ki kar var tipi var istanbul yıkılacak. Yıkılan biz olduk maalesef üst üste giydiğimiz kazaklarla:)

Hakemlere rica edilecek, macın her 2 yarısına da en az 5 dakika daha eklensin. Bu takımı 5 dkda fazladan olsa izlemek kar kardır.

Kapalı alt-üst besteleri yapmayalım gözünüzü seveyim. 30 sn 1 dakika için de saha da neler oluyor neler:))

Trabzon maçında soylediğimiz gibi kasaplık yapanın gözünü sevelim!!! Derdimiz, mahallerimizdeki şen kasapların ekmek kazanmaya devam etmeleri. Yoksa siz maçlarda taban girenleri mi sanmıştınız:))

Bir an önce, maç yayınları 3D olsun. Deplasmandaki maçlarımızı daha güzel izleyelim. Böyle topla beraber kaleye girelim aq:))

Önümüzdeki deplasman programları belli artık; protein ihtiyacımızı gayseriden pastırma ile giderdiken sonra, manchestarda fish and cips ile aktarma yapıp devamında da inşallah Guiness ile taçlandırıcaz. Yaş >> 24 nasıl olsa anthony quinn:))

Ve de son söz; kalbimizde çok özel bir yere hak kazanan Gülüm'e. Ne yaptın be çocuk daha sana doyamamaştık. En kısa sürede, iyileş ve de bu spor hayatın boyunca göreceğin son ciddi sakatlık olsun biraderim. Daha seninle kanguru eti ocak başı açacaz:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !