Çarşamba, Eylül 30, 2009

Başka Türlü Bir Şey !

Şampiyonlar Ligi'ne yakışmayan bir maç oldu. BJK kalecisi Rüştü'nün armut gibi aldığı 2 topu çıkaramadı. Çıkaramazdı da... Takımın iyice ayarı kaçmış. Ama gecenin güzel tarafı(!) gol attık!

Rüştü: Artık yeter!

İbrahim Kaş: Ferrari ile yükselen defans kalitesini aşağıya çekiyor.

Sivok: Standart Sivok, ne fazla ne eksik...

Ferrari: Elinden geleni yaptı.

Ernst: Garibim takımın en mazlumu. Orta sınıf bir Avrupa takımının orta sahası ile tek başına savaştı. 70 nci dakikadan sonra oyundan koptu.

Ekrem: Adam markajı yaparak geçen bir 90 dakikanın uzatmalarında +2 de güzel bir gol attı. Sağbek olarak değerlendirilse takıma katkısı çok daha fazla olacak.

Nobre: Takımın kara deliği, tüm topları yuttu. '0' katkı...

Tello: Bak büyük küfür edecem şimdi sana. Oynasana topunu. Ortanın solunda oynasa daha iyi. 10 numara oynattı MD kendisini. BU maçta bir gömlek büyük geldi o sorumluluk. '0' katkı...


Nihat: Stres ya da kondüsyon eksikliği kaleye 3 metreden topu ıskalamanın bahanesi midir? Bu kadar üst düzey maç yapmış bir yıldızın konsantrasyonu bu kadar mı? Biliyoruz ki değil... Hadi artık!

Holosko: İlk yarıyı tamamlayamadı sakatlandı. 1 net pozisyonu harcadı ki akıllara zarar. Bence aramızdaki cenabet İlker Yasin'di Filipcim, üzülme n'olur!


İsmail Köybaşı: Golün asistini yaptı, ceza alanına en az 6 orta yaptı. İlk yarı kötü ikinci yarı iyiydi. Sürekli oynamalı. Yemişim İbrahim Üzülmez'in tecrübesini, o kadar!

Mustafa Denizli: Hocanın yaptığı şapkadan tavşan çıkarmak değil, resmen bokuyla oynamak. Oyuncular salak oldu nerede oynayacaklarını şaşırdılar. Nihat stoper, Ernst kaleci, İsmail Köybaşı 10,5 numara olsun hocam, en azından bir deneyelim di mi...

Bu da yedek kulübesi... Soldan bakınca Fink, Tabata, Bobo, Serdar Özkan, Hakan Arıkan, Yusuf ve Üzülmez. Bu maçta şu şekilde bir kadromuz olmasını isterdim:


HakanA


Ekrem Sivok Ferrari İsmailK


SerdarÖ Fink Ernst Tello


Tabata


Bobo




21 Ekim'de deplasmanda Wolsburg ile -muhtemelen iyice form tutmuş olacaklar- oynayacağız. Hedef 1 puan olmalı... Takım mücadelesine biraz daha yetenek katmalı. Bu yeteneği katanlar da yedek kulubesinde battaniyenin altında titrememeli...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !