Çarşamba, Mayıs 19, 2010

Kifayetsiz Muhterisler!!


Hani sizi en son sivas maçında hiç hayırlı olmayan dualar ile anmıştık ya, gene otururken benzer laflar süzülüverdi ağzımdan. Azıcık kalıbınızın adam olun da söyletmeyin bunları kendinize.
Kifayetsiz muhteris oldunuz iyice, yanlışlar yapıyorsunuz, ihtirasınızdan gözünüz bariz yanlışlarınızı görmüyor, hesap verecek yüzünüz yok, taraftarınız istifanızı istiyor, siz çıkmış memleketin oynarken anıtlaşmayı becermiş ender futbolcularından birine bok atıyorsunuz, içinde oturduğunuz dereağzından bir parça alıp kolayca yapıyorsunuz bunu hem de. Fikrinize de zikrinize de tükürüyüm sizin!!
Hesap vermekten kaçıyorsunuz, çok iyi ilişkileriniz olduğunu ve istediğiniz gibi kontrol ettiğinizi iddia etttiğiniz taraftarlarınız sizi istifaya çağırıyor ama onlara dönüp ufak bir özürü bile çok görüyorsunuz, birtakım haydutlar çok övündüğünüz stadınızı yakıyor, onları bulmak için bir çaba göstermiyorsunuz, stada sokulan onca maytabın sorumluluğunu almıyorsunuz... Hatanız kabahatiniz çok, dönün onlara bakın.
Gerçekten o milyonlarca taraftarınıza karşı borcunuz var, ya sözlerinizi tutacaksınız ya da başarısızlığınızı kabul edeceksiniz. O insanların çoğunu taraftar olmaktan çıkartıp mankurt müşterilere çevirdiniz, spora ihanet ediyorsunuz, durmaksızın.

İki kelam da Rüştü'ye; sen büyük sporcusun, iyi oynadığın zaman olur, kötü oynadığın zaman olur ama mihenk taşısın. Bu adam senin efendiğin altında hep ezildi, geçmişi de unutmadık, sen hep yendin bu terbiyesizleri. Başını önüne eğme ne olur...

1 yorum:

yardır ama küfürsüz !