Salı, Ekim 26, 2010

BÖYLE NASIL ŞAMPİYON OLACAĞIZ?


Kafamda dönüp duran soru bu, nasıl şampiyon olacağız? Unutmamak gerek bu sene şampiyon olmak maddi olarak çok önemli, Digiturk'un tarihinde dağıtacağı en büyük miktarda paradan hem şampiyon olup hem de puanlar toplayarak mümkün olan en yüksek miktarı toplamak lazım. Yoksa.....   yoksasını söylemeye dil varmaz. 

Kayseri'ye, Trabzon'a, Porto'ya yenilmek tek başlarına bakıldığında olabilecek birşey ama seri halinde olması ve bir de araya Manisa sıkıştırmak olmaz. Umutlarımızı bitiriyor. 

Schuster'e akıl vermek üstüme vazife değil, umarım birtakım çareler bulacaktır. Mustafa Kemal Abitoğlu'na ve muadillerine ise söylediklerimizi yazmak başa bela açar.

Onur oynadı, fiziksel dertleri var gibi, bir Necip değil henüz ama güçlenirse yıllardır para verilen birtakım yabancılar kadar oynar, çalışır inşallah. 

Şimdi Beşiktaş'ta Necip ve Onur birarada oynadığı için "genç oyuncu" muhabbetleri dönüyor ama lütfen Kayseri'ye bakın. Furkan, Hasan, Serdar Kesimal, Hamza, Abdullah... Helal olsun, milli takım kurtulacaksa Kayserisporların ve Şotaların çoğalmasıyla olacak. Hiddink en azından bu maçı seyretti ona sevindim. Ama ufak bir not; bu oyuncuların çok büyük kısmı "gurbetçi", kendi yetiştirdikleri oyuncuları da bekliyoruz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !