Pazar, Ağustos 22, 2010

Kimseler Ukalaca Konuşmasın



Minimum 50 maçlık uzun bir maratonun daha başındayız. Ukala basınımız derki, Bobo kesik yer mi, Guti nasıl oynamaz Necip neden sahada olmaz. Kimse gaza gelmesin, hiçbir 11 aralıksız 50 maç oynayamaz. İster rotasyon diyin ister bazı oyunculara son şans deyin hocanın yaptığı sonuna kadar doğrudur.

Yanlış olsa, takım ilk yarıyı 4-0 hale getirecek pozisyonlara giremezdi. Fırat Aydınus'un atladığı bir kırmızı kart bir de penaltı pozisyonu olmazdı sahada.

Tesadüfi yenilen 2 gol ile maçı verdik. Olur bunlar. Cok fazla takmamak lazım kafaya. Bu takım, doğru futbolu oynuyor istikrarlı bir şekilde. Ve de 3 5 hafta sonra oyuncularımız bu sistemi sindirdiğin de cok daha farklı bir takım izleyeceğiz.
Daha bu takıma Guti tam anlamıyla dahil olacak. Yolda Robinho var. Sakin olmak lazım.

Ben dünkü Beşiktaş'ı çok beğendim. Sadece ufak bir yol kazasına uğradık çok fazla kafayı bozmamak lazım.

En çok hoşuma giden de, 19 yaşındaki Ersan kardeşimiz oldu. Çok çok iyi bir sol ayaklı stoper geliyor. Sert, ayağı düzgün ve de hava toplarına çok hakim...

Sakatlar iyileşene kadar da kafamdaki ideal kadrom şöyle gözüküyor lig için:

Hakan Arıkan
Ekrem Dağ
Zapo
Ersan
Deli
Fabian
Necip
Guti
Q7
Bobo
Hilbert

2 yorum:

  1. ersan 23 yaşında. 1987 doğumlu.

    YanıtlaSil
  2. Ersan 19 yaşında değil, '87 doğumlu ama kazanç olduğu konusunda hemfikirim, tabii istikrarı açısından 3-5 maç daha izlemek gerekir ama bana da sanki bi varyasyon avantajı getirecek gibi göründü. Yani defansta şu dizilişi yabancı kotasına takılmadan mümkün kılacak:

    Toraman-Zapo-Ersan-Delinho

    Bir kere Delinho forever. Ek olarak Zapoya muhtaç kaldık ama Schuster haklı çıkıyo Ferrari oynanmaya çalışılan oyunda Zapo'da daha kötü. Rıdvan iyileşene kadar sağbek lazım belli ki, Erhan olmaz bariz. Bu dizilişle defans ve kaleyi tek yabancı ile çözüyorsun çiçek gibi, ortasaha ve ileride de yerli alternatifler zaten Necip ve Nihat'tan ibaret.
    Hepsine ek olarak kulübede yerli olarak Tayfur şart gibi duruyor, birinin İbrahim Akını filan tanıtması lazım hocaya.

    YanıtlaSil

yardır ama küfürsüz !