Pazartesi, Aralık 14, 2009

Mücadele Kora Kor, Sonuç Yok!


Manisa-Beşiktaş maçını şu şekilde özetlemek istiyorum: İlk yarı Manisa Beşiktaş gibi oynadı, ikinci yarı Beşiktaş Manisa kadar oyna(ya)madı. Gayet keyfli ve üst düzey bir mücadelenin yaşandığı gece de Manisa'dan kaleci İlker maçın adamı oldu bence. En az 4 gollük top çıkardı ki özellikle ikinci yarıda gol atanın kazanacağı bir maç haline dönen karşılaşmada önemli bir istitatistik oldu.


Bobo'nun attığı golün öncesinde ki organizasyon güzeldi ama gol bir başka idi. Bobo gününde olması haline neler yapabileceğini gösteriyor. Takımda ki (en az) 5 Güney Amerikalıdan an itibariyle en iyisi. Nihat'a gelip harcanan pozisyonlar Bobo'ya gelse affetmez, takımına puanlar kazandırırdı. Nihat ise bu formu ile Türk spor medyasının 1 numaralı malzemesi oldu. Maçtan sonra Maraton'da, 100% Futbol'da, Telegol'de ve bilimum yayında Nihat şöyle Nihat böyle edaları duyuluyordu. Az kaldı... Nihat ya atacak ya atacak, bekliyoruz.


Maçta Bobo, Ernst, Fink, İsmail ve Toraman öne çıkan oyuncular oldu. Ernst'in yanılmıyorsam 2 şahane arapasını Ekrem götürdü ve Nihat öldürdü. Özellikle oyunun sıkıştığı anlarda takımın ortasaha oyuncuları iyi paslaşarak oyunu açtı ve tehlikeler yarattılar. İkinci yarı da ise ilk 30 dakikada Manisa oynadı, son 15 dakikada da ortada geçen bir maç oldu.

Nihayetinde kaybedilmiş bir şey yok. Hala renklilerden daha dengeli ve iyi oynayan bir takımımız olduğuna inanıyorum. Ancak bu hafta tommiks Bursa ile oynayacağımız maç ilk yarının kader maçlarından olacak, sezon sonunda olası bir şampiyonluk maçı için de bize fikir ve umut verecektir.


Anneeeeeeeeee!!!!! V (for Vendetta) Rüştü Geliyor !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yardır ama küfürsüz !