Cumartesi, Aralık 22, 2012

21 Aralık Dedik


Kıyamet dedik, buz gibi soğuk dedik... Hepimizin içini ısıttınız; bu kırmızı formayı giyen herkes en gencinden en yaşlısına en yeneteksizinden en yeteneklisine hepiniz saygıyı sonuna kadar hakkettiniz...

Pazartesi, Mayıs 07, 2012

2 2 2 2 2 2...


Aslında o kadar uzun zaman oldu ki futboldan gerçekten zevk almayalı, ağaçlı yolu marşlarla şarkılarla yürümenin tadını çıkartalı. Artık koca koca adamların oturup maçlar hakkında teknik taktik filan konuşmasını da anlamaz oldum. Kısacası tadımız tuzumuz kalmadı futbola dair.

Ammaaaa... dün sırf Beşiktaş'ın maçı 2-2 bitti diye gene şampiyon olmadan kutlama yapanlar yok mu, işte onlar yine bitkisel hayattan çıkardı, içimizdeki futbol sevincini yeşertti :)

Çarşamba, Şubat 29, 2012

Sözümüzü tuttuk ve geri geldik...

Kendi aramızda karar almıştık; Yıldırım Demirören başkanlığı bırakana kadar biz bir daha burada yazmayız diye.
Olaylar gelişti, köprülerin altından sular aktı ve de Demirören başkanlığı bıraktı. Arka planda neler konuşuldu, kimlerle nelerin pazarlığı yapıldığını bilmiyoruz ama artık bizim sahaya dönme zamanımız gelmişti.

Bu arada bizim ailemiz de büyüdü, artık 4. yazarımız var ama ilk önce konuşmayı ve de yazmayı öğrenmesi gerekiyor:) Yolun açık olsun bebek...